Jacob Nielsen

Grundet Jesper Fredbergs opsigelse udskyder AGF offentliggørelsen af ”Den Hvide Tråd”. Det var ellers planen, at den skulle præsenteres d. 1. februar.

AGF præsenterede i sommer tanker omkring projektet ”Den Hvide Tråd”. Det er en manual, som klubben skal følge i fremtiden lige fra talentarbejdet til scoutingen af nye spillere. Men præsentationen af planen er blevet forsinket, eftersom Jesper Fredberg sagde op som talentchef forleden dag. Morten Wieghorst og Fredberg var de to primære motorer i projektet.

– Vi skal have en ny talentchef på plads før vi kan gøre arbejdet med “Den Hvide Tråd” helt færdigt. Lige nu er det vigtigste vores profil og at vide, hvad vi vil, udtaler adm. direktør Jacob Nielsen til stiften.dk

Trods forsinkelsen slår Jacob Nielsen dog fast, at nogle af de tanker og idéer der er i ”Den Hvide Tråd”, allerede er en del af dagligdagen i AGF:

– Det er jo en plan, der dækker alt fra hvordan vi scouter til hvordan vi træner i dagligdagen. Så selvom offentliggørelsen bliver forsinket, så er vi ikke stoppet med at arbejde med ”Den Hvide Tråd”, siger Jacob Nielsen.

Indtil en ny talentchef er fundet, bliver Fredbergs opgaver uddelegeret internt, mens sportschef Jens Andersson vil overtage det organisatoriske ansvar.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here