(AGF) Edafe Egbedi

AGF og Edafe Egbedi er blevet enige om at indstille samarbejdet. Den 21-årige nigerianer stopper derfor i AGF et halvt år før oprindeligt kontraktudløb.

Mens der har været forholdsvis stille for indkomne spillere i dette transfervindue, har der været anderledes aktivitet den anden vej. Morten Nordstrand er hentet ind i dette transfervindue. Rygterne går på, at AGF også er interesseret i en spiller til defensiven. Derimod er der sagt farvel til Orri Omarsson og Martin Jørgensen – nu følger 21-årige Edafe Egbedi dem trop.

Den hurtige nigerianer har således fået ophævet sin kontrakt med klubben et halvt år før oprindeligt udløb. Egbedi, som kom til AGF i 2012, spillede i efteråret på en lejeaftale i Skive. Han nåede 12 kampe og 2 mål i den hvide trøje.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here