Foto: AGF.dk

Ved årets nytårsappel i AGF’s ungdomsafdeling fremlagde sportschef Jens Andersson et initiativ, der skal styrke talentarbejdet.

Åbenhed, ærlighed og tålmodighed, skal være karakteriserende for AGF’s talentudvikling, fortalte Andersson. Helt konkret betyder det, at man opretter et forældreråd i talentsektoren (U10 til U19). Rådet skal være forbindelse mellem klub og forældre og styrke talentudviklingen på Fredensvang.

Forældrerådets fokus bliver forholdene udenfor banen, det gælder fra spillernes trivsel, til kommunikation/dialog mellem klub og forældre, samt at skabe de optimale forhold mellem fodbold, skole og fritid.

Rådet skal bestå af to forældre fra hver årgang, som mødes første gang, når den nye talentchef er fundet, hvor forældrerådets opgaver også vil bliver præciseret yderligere.

 

Foto: AGF.dk