Jeppe Kjær

Odder IGF lagde fredag aften kunstgræs til, da AGF var gæster i udeholdets anden testkamp denne vinter. Udeholdet AGF sikrede sig en snæver men sikker sejr på 1-0.

I første halvleg var der gode muligheder til begge mandskaber, hvor i sær Davit Skhirtladze og Jeppe Kjær var tæt på. Sidstnævnte fik da også midtvejs i første halvleg sendt AGF i front, da han på fornem vis tog bolden med rundt i en vending efter en stikning fra Mate Vatsadze og alene i gennem sendte bolden forbi Odder-keeperen.

Morten Wieghorst havde inden kampen besluttet at skifte næsten et helt hold, og 8 mand var derfor skiftet ind til anden halvlegs begyndelse. Trods en tempofyldt start var der dog langt mellem målchancerne. Selvom AGF sad på spillet, og Kim Aabech havde muligheder for at udbygge favoritternes føring, lykkedes det dog ikke AGF at score flere, hvorfor kampen endte 0-1.

Kampfakta: Odder – AGF 0-1 (0-1)

0-1: Jeppe Kjær (23′)

AGF:
Steffen Rasmussen (46: Lukas Fernandes) – David Cortés (46: Oskar Buur), Johan Lædre Bjørdal (20′ Darnel Situ), Alexander Juel Andersen (46: Arthur Sorin), Daniel Christensen (46: Nicolai Johannessen) – Helgi Danielsson (46: Kasper Povlsen), Danny Olsen, Davit Skhirtladze – Michael Zacho (46: Stephan Petersen), Jeppe Kjær (46: Morten Nordstrand), Mate Vatdsadze (46: Kim Aabech)