anders madsen

AGF har ansat Anders Madsen som ny chef for talentudviklingen på Fredensvang. Han skal sætte rammerne for Den Hvide Tråd og tiltræder den 1. marts.

Den 40-årige folkeskolelærer kommer fra en lignende stilling i Horsens, og han har erfaring med talentudvikling fra tidligere ansættelser i AaB og FC Midtjylland.

– Vi er glade for, at Anders nu bliver en del af AGF. Rekrutteringsprocessen har været i gang i et stykke, og vi har haft flere spændende kandidater. Blandt disse synes vi, at Anders’ profil passer bedst til AGF, og de planer, vi har for talentudviklingen, siger sportschef Jens Andersson til AGF.dk.

– Vi får en hårdtarbejdende person, der tidligere har vist gode resultater i jobbet som talentchef, og den erfaring, han kommer med, vil vi få stor gavn af i vores talentarbejde. Han har de rigtige kvalifikationer og ved, at talentudvikling først og fremmest drejer sig om at udvikle spillere til vores førstehold – at udviklingen af den enkeltes spillers kvaliteter skal være i fokus fremfor at skabe de stærkeste ungdomshold. Han er desuden enig i den strategi, vi har lagt, og deler vores syn på den spillestil, vi ønsker at praktisere og udvikle spillere til. Jeg er sikker på, at vi med Anders har fundet den helt rette person til at stå i spidsen for AGF’s talentudvikling.

Anders Madsen glæder sig til udfordringerne i AGF.

– Det er en spændende opgave, som jeg sammen med de mange ungdomsspillere, trænere-, og -ledere glæder mig til at tage fat på. Jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. AGF er begunstiget af et stort befolkningsgrundlag i forhold til at skabe en velfungerende talentudvikling, og det store potentiale vil jeg gerne være med til at forløse, siger Anders Madsen, der er i besiddelse af den højest mulige træneruddannelse, UEFA’s P-licens.

– Jeg lægger stor vægt på, at vi finder vores egen identitet i AGF – vores egen vej at gå – og sørger for, at der er sammenhæng mellem de mål, vi sætter os, og den måde, vi arbejder på. Vores talentudvikling skal være kendetegnet ved de rigtige værdier, hårdt arbejde, dedikation og ærlighed, og metodemæssigt ser jeg struktur som en helt afgørende forudsætning for at lykkes, siger han.

 

Fakta – Anders Madsen
Trænerkarriere:
2009-2015: AC Horsens – talentchef, assistenttræner, chefscout
2006-2008: FC Midtjylland – individuel træner, reserveholdstræner, chefscout, tilknyttet akademiet
1996-2005: Ungdomselitetræner i AaB

Træneruddannelse: UEFA’s P-licens

Alder: 40 år
Civil status: Gift og far til tre piger
Uddannet folkeskolelærer