ClausTherkildsen660x280
Det blev tidligere i opstarten meldt ud, at U19-træner, Claus Therkildsen ikke ville fortsætte som træner for klubbens ældste talenter, men at han ville fortsætte til der var fundet en ny træner. Det er ikke lykkedes, og derfor bliver Claus Therkildsen på posten resten af sæsonen.
– Jeg er glad for, at Claus har valgt at køre sæsonen færdig. Det er aldrig optimalt at skifte træner midtvejs i en sæson. Vi har nu ro omkring trænersituationen, og sammen med spillerne og de andre trænere og ledere omkring U19 kan Claus nu bygge videre på det grundige arbejde, de har lavet i hele opstarten, siger sportschef Jens Andersson.
– Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne slutte ordentligt af i AGF, og med så kort tid til turneringsstart er det den bedste løsning for holdet, at vi kører videre med samme trænerbesætning. Det er vigtigt for mig, at spillerne får de bedst mulige forudsætninger for at præstere godt i foråret, og jeg vil gerne gøre mit til, at det sker. Samtidig er jeg også glad for, at der er kommet en afklaring omkring talentchef-stillingen, og jeg ser frem til et spændende samarbejde med Anders Madsen, siger Claus Therkildsen.
U19 Spiller forårets første kamp d. 7. marts på hjemmebane mod FC Midtjylland.