darnel-situ

 

For franskmanden Darnel Situ, der kom til AGF i sommer, har den første tid i klubben været præget af skader. Det er blot blevet til fire kampe i den hvide trøje for Situ i løbet af efteråret. Kampe som AGF har vundet vel at mærke

 

Langt om længe er den 22-årige stopper Darnel Situ ved at være i den fysiske form, der gør, at han kan vise sit reelle niveau. Det niveau, der gjorde at Wieghorst valgte at hente ham i sin tidligere klub Swansea. Det mener Situ i hvert fald selv, og han har da også fået en del spilletid i testkampene på træningslejren. I kampene mod Viking Stavanger og Vålerenga udgjorde Situ det centrale forsvar sammen med Alexander Juel Andersen.

– Det giver sig selv. Når man er i god form, kan man også træne langt bedre. Jeg var ikke i form, da jeg kom til klubben, men blev på grund af skader hurtigt kastet ud i nogle kampe. Det var ikke optimalt. Men nu er jeg, hvor jeg skal være, og jeg er klar til at tage kampen op, udtaler Situ til Aarhus Stiftstidende efter den afsluttende træning i Spanien.

– Jeg er glad for, at cheftræneren har vist mig tillid og ladet mig være en del af startformationen i de kampe. Men jeg tror nu ikke, at han har lagt sig fast på noget endnu. Vi er mange, der kan spille på de to midterste positioner, og alle har chancen for at komme til at spille, hvis de gør det godt til træning.