IMG_0994

Det var en sneklædt bane, der mødte AGF’s førsthold, da de tog hul på dagens træning. Iklædt huer og vanter måtte spillerne igennem en træning, hvor det kun blev til meget lidt boldspil.

I det, der i perioder mindede om en snestorm blev spillerne sat i gang med et mindre opvarmningsspil til to mål. Det var kun truppens tre keepere, der ikke deltog. Det gjorde til gengæld angrebstræner Flemming Povlsen, der stod for øvelsen imens Morten Wieghorst overværede på afstand.

Det var tydeligt, at det dårlige vejr lagde en dæmper på intensiteten, og spillerne, der også talte talentet Oskar Buur, var ikke ellevilde over at skulle ned og tage armbøjninger på den sneklædte bane. Med et smil på læben råbte Kim Aabech: “Dem tager vi bagefter.”

Efter opvarmningen stod den på forskellige løbeøvelser. Efter en halv times tid begyndte enkelte spillere at trække over i stykerummet for at fortsætte dagens træning der. I alt 15 spillere fortsatte løbetræningen en halv time yderligere inden de sluttede sig til de andre i styrkerummet.

På trods af dagens noget ensformige træning virkede spillerne til at være i godt humør og stemningen i truppen syntes god.