AGF + logo (diverse)

Det har ikke skortet på spilletid til den blot 16-årige Oskar Buur i forårets træningskampe, hvor han har været en fast bestanddel af Morten  Wieghorsts trup.

Den unge forsvarsspiller var også med på træningslejr i Spanien, og ny får han en ny kontrakt og rykkes permanent i førsteholdstruppen.

– Oskar er et bevis på, at AGF’s talentudvikling fungerer godt. Han kom som 13-årig til AGF fra samarbejdsklubben FC Skanderborg og har haft en flot udvikling. Fremfor alt har han i januar og februar vist, at han trods sin unge alder kan konkurrere med spillerne i førsteholdstruppen. Derfor har vi forlænget hans aftale til sommeren 2017, og han kommer til at træne så meget med A-truppen, som hans skolegang tillader, siger AGF’s sportschef Jens Andersson.

– Det er ikke alderen, men kvaliteten, der er afgørende, og det er meget positivt, at vi har så ung en spiller, der kan begå sig i førsteholdstruppen. Oskar brænder for at spille fodbold, og han er meget moden i sit spil. Han har selvfølgelig stadigvæk en del, han skal lære, men han har i de seneste måneder vist, at han på alle måder er godt rustet til de større udfordringer, siger sportschef Jens Andersson.

Oskar Buur går i 10. klasse på Rundhøjskolen, og efter sommerferien regner han med at fortsætte med en gymnasial uddannelse. Han får trøje nummer 17 i AGF.