Oskar Buur

Den blot 16-årige Oskar Buur skrev i dag under på en kontraktforlængelse med AGF, der varer til 2017, og samtidig bliver han rykket permanent op i førsteholdstruppen.

– Det er selvfølgelig stort, og jeg er glad for, at AGF tror på mig. Det er gået stærkt de seneste måneder, men ikke for stærkt, og det har været meget lærerigt. Jeg synes, at jeg stille og roligt vænner mig til det højere tempo og spillestilen. Der er selvfølgelig nogle fysiske udfordringer, men indtil videre er det gået fint, og jeg er glad for den opbakning, jeg får fra de andre spillere og trænerne, siger Oskar Buur til AGF.dk.

Oskar Buur har spillet ungdomsfodbold i FC Skanderborg. I 2010 og 2011 deltog han på AGF’s talenthold for spillere i samarbejdsklubberne, inden han i 2012 tog springet til AGF. Han er i øjeblikket en fast del af U17-landsholdet og står i alt noteret for 16 ungdomslandskampe.