(Sportsagency.dk) Leon Andreasen

Der går ikke et transfervindue uden forhåbningsfulde AGF-tilhængere sender varme tanker i retning af Leon Andreasen, der altid har sagt, han vil slutte karrieren i AGF.

Til sommer udløber Leon Andreasens kontrakt med Bundesliga-klubben Hannover, men står det til Andreasen, så bliver han, hvor han er. Hans kontrakt bliver automatisk forlænget ved 20 kampe, men skader har vanen tro holdt den danske midtbanespiller ude dele af sæsonen, så det antal når han ikke.

– Hvis vi når dertil, må vi sætte os ned sammen. Jeg er sikker på, vi finder en løsning. Hannover er mit hjem, og jeg kan ikke forestille mig at spille andre steder, siger Leon Andreasen i følge Bold.dk.

Han er netop vendt tilbage fra en skade og fik i weekenden comeback mod Köln.

– For mig personligt var kampen en sejr. Det har været en hård tid, ikke kun på grund af min skade, som var hård nok at komme igennem, men også på grund af personlige ting. Det har ikke været en god tid, siger Leon Andreasen.

Leon Andreasen er noteret for 105 kampe i den hvide trøje.