Jacob Nielsen

 

Fra næste sæson træder away-kortet i kraft i Superligaen, kortet skal bruges af tilskuere og fans som ønsker adgang til et udebaneafsnit. Målet med kortet er at skabe en tryg stemning omkring kampene samt at holde styr på personer i karantæne. Kortet har skabt stor debat.

Siden det er kommet frem at der indføres away-kort i Superligaen er der blevet skabt ,meget debat og mange spørgsmål blandt klubberne fans. AGF arrangere derfor, i samarbejde med Divisionsforeningen og DBU, et åbent dialogmøde i lokale 10 i NRGi Arena.onsdag d. 4. marts kl. 18.30

Direktør Jacob Nielsen siger om mødet:

– Indførelsen af det nye udekort har ført mange reaktioner med sig hos vores fans. Som én af tre klubber i 1. division har vi derfor valgt at få besøg af repræsentanter fra Divisionsforeningen og DBU til en åben fanseance, hvor vi kan svare på spørgsmål og gå i dialog. Vi vil gerne give vores fans mulighed for at komme til orde og få nærmere information om tankerne bag og anvendelsen af kortet.