Spiller (diverse)

Tidligere i dag spillede AGF’s førsteholdstrup en intern træningskamp på Vildbjergs græsbaner. Kampen endte 2-2 og dermed vandt ingen af spillerene håneretten i omklædningsrummet. Til gengæld gav de to startformationer blandt andet et hint om, at målmandskampen stadig er helt åben.

De to hold som trænerteamet havde sat fra start lignede et bud på hvem, der bliver Morten Wieghorsts 11 udvalgte når forårssæsonen fløjtes op den 15. marts. Lidt opsigtvækkende var det at både Lukas Fernandes og Oskar Buur var foretrukket til det der må betegnes som A-holdet. Kampen endte uafgjort 2-2. Målene blev scoret Kim Aabech (straffe), Jeppe Kjær og de to U19-spillere Oliver I. Pedersen og Malthe Overgaard.

Efter kampen gav assistenttræner Bent Christensen følgende kommentar til AGF.dk:

– Det var en god træningskamp på en blød græsbane, som også vil blive det underlag, vi kommer til at spille på, når turneringen starter. Darnel Situ, Jens Jønsson og David Cortés spillede en time – resten fik fuld spilletid. Undervejs rokerede vi lidt rundt på de to hold, og alle så fit ud og viste sig godt frem.

Ifølge Århus Stiftstidende bestod A-holdet af: Lukas Fernandes – Oskar Buur, Alexander Juel Andersen, Darnel Situ, Daniel Christensen – Jens Jønsson, Danny Olsen, Helgi Danielsson – Kim Aabech, Morten Nordstrand, Mate Vatsadze.

B-holdet bestod således af: Steffen Rasmussen – David Cortes, Johan Lædre Bjørdal, Arthur Sorin, Nicolai Johannessen – Kasper Povlsen, Malthe Overgaard, Oliver Pedersen – Stephan Petersen, Davit Skhirtladze, Jeppe Kjær.

AGF’s sidste træningskamp i opstarten spilles i næste weekend mod Viborg FF på Viborg Stadion.