michaelzacho

AGFs ældste talenter fik en drømmestart på forårssæsonen, da topholdet fra FC Midtjylland lørdag var på besøg på Fredensvang.

Der skulle bare gå et minut før Michael Zacho, der har fået masser af spilletid på førsteholdet i opstarten, hvor han også var med på træningslejr, gjorde det til 1-0. Ramjavakar “Java” Yogathas, der skiftede til AGF i vinterpausen fra FC Midtjylland, øgede til 2-0 mod sine tidligere holdkammerater, og Michael Zacho øgede kort efter pause til 3-0.

Det lignede en sikker AGF-sejr, men så trådte det tidligere AGF-talent, Mikkel Duelund, der sidste år blev udråbt til at være blandt de 40 største talenter i verden af den engelske avis The Guardian, i karakter med to mål på fem minutter, men AGFs Oliver I. Pedersen fik lukket kampen med sit mål til 4-2, inden Michael Zacho langt inde i overtiden fuldendte sit hattrick.

– Vi vinder, fordi vi vilje- og energimæssigt rammer et højt niveau og mentalt også står distancen. Det var fedt at score fem mål mod en rigtig dygtig modstander, og vi kunne godt have lavet flere mål. Vores varemærke er vores omstillinger, og dem var vi skarpe på. Det var en vigtig sejr rent mentalt, og drengene har også fortjent det, for de har knoklet hårdt, sagde Claus Therkildsen, der blandt mange gode præstationer fremhævede stopperduoen Rasmus Juul og Sebastian Rønnow.

Næste opgave for U19 er den 21. marts på Fredensvang, hvor FC København kommer på besøg

AGF  – FC Midtjylland 5-2 (2-0)
1′ 1-0 Michael Zacho
34′ 2-0 Ramjavakar “Java” Yogathas, strf.
47′ 3-0 Michael Zacho
63′ 3-1 Mikkel Duelund
68′ 3-2 Mikkel Duelund
74′ 4-2 Oliver I. Pedersen
90+7 5-2 Michael Zacho, strf.