Skive

Der var ikke meget at juble over i første halvleg for de 5382 tilskuere, der søndag havde fundet vej til et råkoldt NRGi Park. AGF kunne med en sejr indskrænke Lyngbys forspring til et enkelt point, men det var gæsterne fra Skive, der kom klart bedst ud til kampen.

Blot tre minutter skulle gæsterne bruge på at bringe sig i front, da det tidligere AGF-stortalent, Danilo Arrieta, der er på højde med et stuebord, vandt en hovedstødsduel med Alexander Juel i feltet, og headede bolden sikkert i mål.

AGF pressede på for en udligning, men gæsterne stod kompakt og tillod meget få chancer. AGF’erne virkede til gengæld uinspirerede og havde svært ved at lirke Skives forsvar op. Og pludselig stod Johan Lædre Bjørdal og kiggede fodbold. Det gav en kontra-chance til Skive, der fik sendt en bold ind i feltet, hvor Alexander Juel fik drejet bolden i mål med sin brystkasse. 2-0 til gæsterne fra Nordjylland.

Efter en pibekoncert og en pause kom AGF på banen i den formation, der gav succes i efterårets sidste kampe. Kim Aabech blev flyttet ind centralt, og Vatsadze kom på banen. Det gav pote efter et lille kvarter, da Kim Aabech bragte AGF tilbage i kampen.

Tilskuerne fik mere at juble over, da Mate Vatsadze kom først på en returbold efter et hjørnespark og udlignede til 2-2.

Morten Nordstrand fik en gylden mulighed for at score, da en afslutning fra Jens Jønsson havnede for hans fødder i feltet, men han afsluttede over målet.

I kampens slutning lagde AGF et tungt pres, der resulterede i flere hjørnespark, men kampen endte 2-2. Med det ene point er AGF nu kun tre point efter Lyngby på andenpladsen.

Kampfakta:
AGF – Skive 2-2 (0-2)
0-1 3’ Danilo Arrieta
0-2 32’ Selvmål Alexander Juel
1-2 59’ Kim Aabech
2-2 72′ Mate Vatsadze

Startopstilling 1. halvleg:
Steffen Rasmussen
Oskar Buur – Darnel Situ – Alexander Juel Andersen – Daniel Christensen
Kasper Povlsen
Jens Jønsson – Danny Olsen
Kim Aabech – Morten Nordstrand – Stephan Petersen

Startopstilling 2. halvleg:
Steffen Rasmussen
Oskar Buur (46′ David Cortes) – Darnel Situ – Alexander Juel Andersen – Daniel Christensen
Kasper Povlsen – Jens Jønsson
Kim Aabech
Stephan Petersen (87′ Davit Skhirtladze) – Morten Nordstrand – Mate Vatsadze

Advarsler: Jens Jønsson

Dommer: Casper Thorsøe Jr.

Tilskuere: 5382