Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Det er sket mange gange før på Aarhus Stadion, men det hører alligevel til sjældenhederne, at et hold, der har vundet fem kampe i streg, bliver buhet til pause på hjemmebane. Men AGFs indsats i de første 45 minutter af kampen mod Skive var mildt sagt elendig og spækket med personlige fejl.

– Lad os tage det positive først. Vi reddede et point efter en skidt første halvleg. De første tyve minutter var forfærdelige, men vi fik ændret det i pausen og fik spillet med noget hjerte og passion. Det manglede totalt i specielt de første tyve minutter. Der må jeg kigge på mig selv, om der er noget, jeg kan gøre anderledes, for det er klart, vi ikke kan spille på den måde, og det ved drengene godt. Vi blev sendt til pausen med en pibekoncert, og det var helt på sin plads, sagde Morten Wieghorst efter kampen.

Læs også: Vatsadze: Jeg var meget motiveret

Han lavede en justering i pausen, hvor Danny Olsen måtte udgå. Derfor blev Kim aabech rykket ind centralt, hvor han viste stor spilleglæde i efteråret.

– Vi spiller med en fleksibilitet på midten, uanset hvordan trekanten vender, så jeg tror ikke, det var den taktiske justering, der gjorde det. Taktik er en vigtig del i fodbold, men det er også vigtigt at spille med hjertet, og det sagde jeg til spillerne i pausen, sagde Morten Wieghorst, der var tilfreds med resultatet.

– Jeg bliver nødt til at være tilfreds med et point, som kampen udviklede sig, men det skal sidde i os, at de første tyve minutter skal gøres langt bedre. Det er en reminder om, at vi ikke får noget foræret, sagde han.

AGF skal i næste runde til Køge.