Aabech

Det var to vidt forskellige halvlege som AGF præsterede i går. Det var tydeligt for enhver. Med det uafgjorte resultat er der tre point op til Lyngby. Et hold som målscorer Aabech kender godt og ikke kunne dy sig for at stikke lidt til.

Med blot tre sejre i 11 hjemmekampe har AGF’erne fået deres sag for, og det er begyndt at sætte sig i spillerne, at resultaterne svigter hjemme i Aarhus.

– Jeg tror det sidder lidt i folk, at der er pres på fra fansene, og at mange mener, at det ville være en skandale, hvis ikke vi rykker op. Men der er mange gode hold i 1. Division, så vi skal kæmpe for hver en sejr, sagde Aabech til Footy.dk efter kampen.

Læs også: Wieghorst: Pibekoncert var helt på sin plads

Men at spille i NordicBet Ligaen er bare ikke nemt, når man gerne vil spille flot, boldbesiddende fodbold som AGF vil. Det kan Kim Aabech i hvert fald skrive under på. Til Aarhus Stiftstidende udtalte han:

– Jeg kommer udefra og ser det her med lidt nye øjne, og jeg har hele tiden sagt, at den her 1. division er bedre end nogensinde. Vi ser også Skive, som har hentet nye spillere i vinterpausen. Det samme var gældende for AB, hvor vi var heldige at få tre point i sidste uge.

Men topscoreren er trods alt optimistisk. Lyngby er ikke mere end tre point foran, og med 239 kampe for klubben kender han dem bedre end de fleste.

– Nu har jeg været i Lyngby i en del år, så jeg ved også, at de går lidt døde nu. Det gjorde de i hvert fald hver gang, da jeg var der. Så vi kan jo håbe, at de tager en tredjeplads, siger han med et grin til Footy.dk.