Mate Vatsadze

AGF-spillerne skal alligevel ikke i kamp mod HB Køge på søndag. Det skyldes, at både Jens Jønsson og Mate Vatsadze er blevet udtaget til landsholdsopgaver.

For at en kamp kan udsættes kræver det, at et af holdene har mindst to spillere afsted med deres respektive landshold. Det skete flere gange i efteråret for AGF og det er endnu engang tilfældet.

Efter at det her til morgen stod klart at Jens Jønsson ikke var klar til at tage med U21-landsholdet på turen til Portugal troede de fleste (os selv inklusive), at kampen mod HB Køge ikke kunne udsættes, da kun en enkelt fast AGF-spiller så kunne udtages, nemlig Mate Vatsadze. Men Jønsson forventes at slutte sig til resten af U21-truppen, når de er tilbage i Danmark på fredag.

Læs også: Vatsadze: Jeg var meget motiveret

– Jens fik et ankelvrid på ydersiden af den ene fod og har strukket ledbåndet. Men der ingen hævelse, og vi forventer, at han uden problemer kan støde til landsholdstruppen på fredag, siger AGF’s fysioterapeut Rasmus Borgstrøm Henriksen til AGF.dk.

Dermed er næste opgave for AGF også på NRGi Park. Det bliver således kampen mod Roskilde, Skærtorsdag, den 2. april.