Jens Jønsson

AGF’s midtbanekriger Jens Jønsson fik et skrub på anklen i gårsdagens kamp mod Skive og desværre står det værre til end han håbede efter kampen. Dermed er Jønsson ikke at finde i Jes Thorups trup, der mandag drager til Portugal.

Det var tydeligt, at Jens Jønsson gjorde alt hvad han kunne for at vise sig frem for U21-landstræneren i søndagens kamp mod Skive. Og selv om han 20 minutter før tid blev tacklet på anklen, spillede han kampen færdig.

Desværre har Jønsson været nødt til melde fra til kampene mod Portugal og USA, det står mandag at læse på U21-landsholdets Facebook-side.

Skærmbillede 2015-03-23 kl. 09.53.08

 

Læs også: Video: Vi er pivringe

Jens Jønsson var ellers blevet efterudtaget til truppen, da Chelsea-spilleren Andreas Christensen meldte afbud med en skade i torsdags.

Dermed er den unge AGF’ers chancer for at komme med til U21-EM til sommer ikke just forbedret. Til gengæld betyder det at det med stor sandsynlighed ligger fast at AGF skal møde HB Køge på søndag, da der skal udtages to faste spillere til landshold for at en kamp kan udsættes.