Mark Howard

29-årige Mark Howard, der tørnede ud for AGF i 51 kampe mellem 2009 og 2012, har valgt at indstille karrieren efter 12 kampe og en enkelt mål for den amerikanske klub Energy FC. Nu skal han i stedet være assistenttræner for den tidligere AaB’er Jimmy Nielsen i klubben, der har hjemme i Oklahoma.

– Muligheden for at blive assistenttræner gjorde en svær beslutning meget nemmere. Jeg er glad, for overgangen betyder, jeg stadig kan omgås spillerne, arbejde med Jimmy og være en del af Energy FC’ fremtid, udtaler den tidligere AGF’er til Energy FC’ hjemmeside.

Dermed slutter en 13 år lang karriere for Howard, der nåede at spille i Danmark, USA og sit hjemland England. Til sidst sagde kroppen dog stop for englænderen, der forlod AGF under stor virak tilbage i efteråret 2012, dengang træneren hed Peter Sørensen, og det er nok næppe sin sidste tid i AGF som Howard tænker tilbage på med denne kommentar:

– Jeg har nydt hvert minut og oplevelse ved at spille professionel fodbold. Jeg er stolt af hvad jeg har opnået og de fantastiske mennesker jeg har haft fornøjelsen af at møde og spille med. Det var en svær beslutning, men jeg var nødt til at lytte til min krop og lægens råd, for at tage en fornuftig beslutning.