Marcus Hulk Solberg

AGF’s U19-hold slog FCK’s ditto i lørdagens kamp i U19-ligaen. Marcus ‘Hulk’ Solberg var igen i kamp og kom på tavlen for AGF.

I forårets første kamp i U19-ligaen slog AGF FC Midtjylland med hele 5-2, men på grund af en administrativ fejl blev de unge aarhusianere frataget sejren. En streg i regningen, men ikke noget der slog holdet ud, da de mødte FCK.

Oliver I. Pedersen bragte holdet på vinderkurs allerede efter 2 minutters spil, og Hulk, der er på vej tilbage fra en længerevarende skadespause scorede AGF’ernes mål til 2-0 kort efter pausen. FCK fik dog pyntet på resultatet med en scoring midt i anden halvleg, men der blev ikke scoret yderligere og U19-holdet fik alle tre point.

Den opmærksomme læser vil vide at Hulk er fyldt 20 år og dermed er for gammel til at deltage på U19-holdet, men det er tilladt at stille med to U20-spillere. Normalt indtages disse to pladser af Sebastian Rønnow og Oscar Scott Carl, men de var begge i karantæne, og det banede vejen for at både Thomas Hagelskjær og Hulk kunne komme i kamp.

Efter kampen gav cheftræner Claus Therkildsen følgende kommentar til AGF.dk:

– Vi får fulgt op på den fantastiske vilje og energi, vi viste mod FC Midtjylland. Vi havde lagt os i selen at fortælle hinanden, at det her kunne vi godt løse, og at vi skulle holde fast i de ting, vi var gode til. Jeg er glad for indsatsen, men jeg er ikke glad for spillet. Det første kvarter spiller vi godt, men herefter får de lagt et fysisk tryk på os. Jeg synes dog, at vi hele tiden forsøger at svare igen og lurer på de muligheder, der byder sig. Da de kommer på 1-2, lader vi os ikke ryste, og vi viser sindssyg god mental styrke. Det er flot af spillerne, at de formår at rejse sig oven på den mavepuster, vi fik i ugens løb. Især stor ros til Marcus Kirchheiner og Nimo Gribenco, som spiller deres første liga-kamp overhovedet, og til Issa Kharoub, som spiller sin første kamp fra start i denne sæson.