Lyngby logo

Lyngby BK har blot fået ét point i forårets første to kampe, og forspringet til AGF er halveret til tre point efter to runder. I sidste uge var holdet oven i købet heldige at få 1-1 i Vejle, i en kamp hvor Lyngbys angrebsprofil David Boysen erkender, at han brændte flere chancer.

David Boysen mener dog ikke, at hans klub er under det samme pres som AGF og Viborg i forhold til at rykke op. Selv om Lyngby indtager en øjeblikkelig andenplads i NordicBet Ligaen er de ikke favoritter til oprykning i hans øjne.

Læs også: Aabech stikker til sin gamle klub

– Vi har ikke på noget tidspunkt meldt ud, at vi vil rykke op. Andre kan tage det pres, og hvis du spørger mig, så er der i forhold til de tre trupper, der kæmper om oprykning lige nu, en stor forskel på styrken. Der har vi ikke en lige så stærk trup som de andre. Der er ikke noget, jeg hellere vil end at rykke op, men jeg tror ikke, at klubben fyrer nogen, hvis vi ikke gør, siger han til Tipsbladet.dk.

I aften står Lyngby over for Brønshøj på hjemmebane og Boysen slår fast, at der skal hives en sejr hjem.

– Der skal vi have en sejr. Det er på tide, at vi skal vinde en kamp, og det er jeg sikker på, at holdet har brug for. Vi skal i gang.

David Boysen har scoret 12 gange for Lyngby i efteråret, men er ikke kommet på tavlen i foråret. Lad os håbe, at det fortsætter sådan.