Logo (diverse)

Da U17-ligaen lå stille denne weekend, havde holdets træner Allan K. Jepsen sørget for at arrangere en træningskamp imod ungdomsholdet fra sin tidligere klub Hamburger SV.

AGF’s U17-hold fik med kampen imod HSV en lidt anderledes oplevelse end de plejer. Desværre tabte de kampen med 4-1 til tyskerne, der var mere kyniske end de unge AGF’ere.

Læs også: AGF forlænger med U17-træner

Ifølge AGF.dk var stillingen 1-0 ved pausen, men i anden halvleg satte tyskerne for alvor tempoet op og scorede hele tre gange. AGF fik reduceret ved Mathias “Marvin” Laursen, der efter et hjørnespark sendte en forlængning fra Marcus Hogan i nettet.

U17-holdet tabte forårets første kamp imod FC Midtjylland med 0-2. I forårets anden kamp blev det til 2-2 imod FCK. Det betyder, at holdet indtager en øjeblikkelig 13.-plads og kun holder AC Horsens under sig. Det skal dog nævnes at HB Køge, der ligger på 12.-pladsen har spillet to kampe mere end AGF.

Næste opgave for AGF’s talenter er imod FC Nordsjælland, der tager imod i Farum på lørdag.