Thomas HagelskjærImens det gamle U21-landshold er ved at forberede sig til sommerens U21-EM, er det nye ved at tage form. Fredag blev det til officiel debut på U21-landsholdet for AGF’s talentfulde keeper Thomas Hagelskjær i træningskampen imod Tyrkiet.

Det nye U21-hold består af spillere fra årgang 1994 eller senere. Thomas Hagelskjær er årgang 1995 og har dermed god tid til at bide sig fast i startopstillingen.

Hagelskjær fik første halvleg i en kamp som danskerne tabte med 2-0. Hagelskjær blev passeret til 1-0, men var ifølge AGF.dk uden chancer, da et frispark blev rettet af og gik i nettet. Ellers blev det ikke til de store prøver for Hagelskjær, der overlod målet til OB’s Casper Radze efter pausen.