Jeppe Kjær

FC Roskilde ligger i den nedre del af tabellen. De har derfor de dyder, som et bundhold har, mener Kjær.

Jeppe Kjær kender aftens modstander yderst godt. Han spillede i FC Roskilde fra 2007-2012, hvor han scorede 44 mål i 93 kampe. Siden AGF mødte Roskilde sidst, har der været en stor udskiftning i modstanderens trup. Det er derfor et andet hold, som AGF møder. Men Jeppe Kjær mener, at de stadigvæk har de samme dyder som dengang:

– Det er et lidt andet hold end dengang, og så har de en taktisk dygtig træner i Anders Theil, som jeg selv havde en kort overgang. Lige nu ligger de og roder lidt rundt i bunden, så de er et hold, der også har de klassiske dyder som et bundhold nu har med fight, men når de får tid og plads, så spiller de også god fodbold, siger angriberen til stiften.dk.

Jeppe Kjær har spillet 12 kampe for AGF i denne sæson.