morten wieghorst 608x401

Danny Olsen fik jublen til at bryde ud på bænken og på tribunen, da han scorede til 1-0 mod FC Roskilde i tillægstiden.

– Sejren er enorm vigtig, det vil vi ikke lægge skjul på, sagde Morten Wieghorst, da han mødte pressen efter kampen mod Roskilde.

Mange AGF-fans blev sandsynligvis mere og mere nervøse, som kampen skred frem, og der fortsat stod 0-0 på måltavlen. Det var dog ikke den følelse, som Morten Wieghorst stod med på sidelinjen.

– Nervøs er nok ikke det rigtige ord. Men jeg bliver lidt irriteret over de muligheder, vi ikke får omsat til mål. Vi gør mange ting rigtigt, specielt i anden halvleg. Men vi manglede lige det sidste, det som er så vigtigt i fodbold, at score mål, det havde vi problemer med.

AGF var meget på bolden kampen igennem, men først til allersidst kom forløsningen.

– Det er også en kvalitet at kunne spille med den tålmodighed, der skal til. Det blev så den lidt mere direkte måde, som vi scorede på. Det var dejligt at se, at vi kunne sparke udefra, og at der så også var kvalitet i det.

Cheftræneren indrømmer, at det var småt med chancer i første halvdel af kampen. Det blev ikke til mange deciderede chancer, det gik dog lidt bedre i anden halvleg, mener han.

– Der manglede lidt mere kvalitet i den sidste aflevering, lidt mere coolness og lidt mere overblik. Men vi havde flere indspil centralt med en til to berøringer, hvor det går hurtigt, men der mangler lige den sidste del, og det vil vi selvfølgelig træne på. Banen var heller ikke særlig god i dag, og det kan måske også have sin skyld i, at vi ikke kommer frem til det, vi vil.

Om AGF får fundet mere skarphed frem, kan der måske komme svar på søndag, når AGF på udebane møder Vendsyssel.