Stephan-Petersen-660x280

Petersen og Vatsadze stod for målene, da AGF med en sejr mod HB Køge tog et vigtigt skridt mod oprykning til Superligaen.

Kampen startede i højt tempo fra begge hold. Kim Aabech fik opgørets første chancer da han forsøgte sig med en afslutning mod fjerneste stolpe fra kanten af feltet. Både HB Køge og AGF pressede højt og spillede med solidt tempo når de hver især var i boldbesiddelse.  Der var chancer til begge sider i indledningen. Halvvejs i halvlegen trak Stephan Petersen ind fra sin højrekanten, hvor han midt for mål sparkede fra distancen med venstrebenet og scorede til 0-1.  Inden dommeren fløjtede til pause havde Mate Vatsadze gjort det til 0-2. Et forsøg fra Jesper Lange blev pareret og endte for fødderne af georgieren, som efter et par træk sendte bolden sikkert i kassen. Kort efter fløjtede dommeren til pause.

Spillet bølgede lidt frem og tilbage i anden halvleg. Det vat først til allersidst at HB Køge bragte lidt spænding tilbage i kampen, da brassilianske Brandao reducerede til 1-2 kort før tid.

AGF vinder kampen og spiller på søndag topkamp mod Viborg FF i Århus.

 

Kampfakta

Resultat: 0-2(0-2)

Mål:

0-1 23′ Stephan Petersen

0-2 45′ +1′ Mate Vatsadze

1-2 86′ Brandao

Advarlser:

AGF: Danny Olsen (58′)

HB Køge: Radanfah Abu Bakr (84′)

 

Opstilling:

Steffen Rasmussen – Alexander Juel Andersen, Johan Bjørdal, Jens Jønsson, Daniel Christensen – Helgi Danielsson – Danny Olsen, Kim Aabech(Skhirtladze) – Stephan Petersen(Oskar Buur 74′), Mate Vatsadze, Jesper Lange(Morten Nordstrand 78′).

Tilskuertal: 1072

 

(Mål GIFs: ‘AGF Mål’ på Twitter)