danielchristensen608

Det så længe ud til, at Viborg endnu en gang skulle tage alle tre point i en kamp mod AGF, som gæsterne har haft for vane gennem mange år. Men i kampens sidste minutter satte Stephan Petersen fart midt i banen, hvor han satte en mand og spillede en fremadrettet bold til Jesper Lange, der afsluttede fra kanten af feltet i højresiden. Bolden hamrede mod stolpen og lige ud til Vatsadze, der for anden kamp i træk lukrerede på en afslutning fra Lange.

Daniel Christensen havde kort forinden et par gode aktioner på fløjen, og AGF’erne pressede også på for sejren i kampens afslutning, men det blev ved det ene point.

– Det var en meget intens affære, der var mange dueller og mange små frispark hele tiden. Vi får ikke rigtig flow i vores spil, som vi gerne vil, og vi kommer bagud på et uheldigt mål. Det er sådan det er en gang imellem, men jeg synes, vi formår at kæmpe os tilbage i anden halvleg. Det er en rodet affære, og det afspejler sig i spillet, men det er rart, at vi kan spille en dårlig kamp og alligevel få point mod topholdet, så vi er tilfredse, sagde Daniel Christensen efter kampen.

Se målene fra topkampen mod Viborg FF

Han spillede en kamp på det jævne som resten af sine holdkammerater, men det blev farligt de få gange han gik med frem og udfordrede i venstresiden.

Du startede sæsonen i et vanvittigt tempo. Nu har du Vatsadze foran dig, som er mere offensiv end de spillere, der har ligget der ellers. Har det haft indflydelse på dit spil?

– Nej, det synes jeg ikke, det har. Det er selvfølgelig noget andet, end at have en spiller som Danny derude, men det er ikke noget, jeg tillægger den store betydning overhovedet. Vi spiller ud fra de spillere, der er der, og det har ingen betydning, sagde Daniel Christensen efter kampen.