Jesper-Lange-660x280

Der har ikke været meget spilletid til Jesper Lange i foråret, hvor nyindkøbet Morten Nordstrand startede inde i de første fem kampe, dog uden at lave mål. Derfor var der blevet plads i startopstillingen til Jesper Lange mod HB Køge.

– Jeg havde ikke regnet ud, at der ventede en startplads. Men det klager jeg ikke over, så længe det går den vej. Så tager jeg imod med kyshånd. Jeg prøver på at være parat hele tiden. Det er selvfølgelig dejligt at spille fra start efter ikke at have fået ret megen spilletid også på grund af småskader. På den baggrund synes jeg egentlig, at jeg slap meget godt fra det. Jeg fik vist, at jeg godt kan bruges. Det var dejligt. Det var en god dag, siger Jesper Lange til Jyllands-Posten.

Det blev heller ikke til mål fra Jesper Lange, men han var manden bag målet til 2-0, hvor han afsluttede så hårdt fra en spids vinkel, at Køges målmand måtte parere bolden lige ud til Mate Vatsadze.

– Når vi kom under tryk, så fik jeg presset deres forsvar. De sparkede tit bolden til indkast og kom ikke til at spille med de lange bolde, som de gerne ville. I anden halvleg fik jeg sparket en bold på tværs af feltet, og der manglede vi lige det sidste. Jeg synes, at jeg hjalp holdet, og jeg følte, jeg havde lidt ekstra at give af, da andre så lidt trætte ud, siger Jesper Lange.

Jesper Lange har scoret ét mål i 15 kampe denne sæson.