Steffen Rasmussen

Der var tænding på fra start, da AGF søndag eftermiddag tog imod Viborg på NRGi Park. Begge hold havde store chancer for at bringe sig i front, men det var en meget speciel situation, der ledte til kampens første scoring.

Steffen Rasmussen havde bolden i fødderne og trillede den frem lidt ad gangen. Pludseligt pressede Viborgs Deblé hårdt på, og Steffen Rasmussen sparkede langt. Men bolden ramte Deblé og fløj i eget mål.

– For helvede, mand….hvad sker der? Jeg sparker den ud, og han er da tæt på, men jeg har været i masser af situationer, hvor jeg har sparket sådan en ud, og så kaster han benet op i halvanden meters højde, og så rammer han den. 360 kampe så skulle det komme på et tidspunkt, sagde Steffen Rasmussen efter kampen.

Læs også: Wieghorst: I skal give spillerne kredit

Hvorfor laver i store personlige fejl i de vigtige kampe som sidst mod Viborg, hvor det var Alexander Juel?

– Du kan godt kalde det en personlig fejl, men jeg vil kalde det en tilfældighed. Jeg tager ansvaret, men det er en tilfældighed. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg tror ikke, jeg kunne gøre det igen på samme måde, sagde Steffen Rasmussen.

– Det vigtigste er, at vi får et point, og forlænger vores stime på 11 kampe uden at tabe, så det er ganske flot, sagde han efter kampen.

AGF er med det ene point seks point foran Lyngby på tredjepladsen.