jensjoensson2015

Han ligner på ingen måde en mand, der er tvunget til at spille en plads, han ikke har lyst til. Jens Jønsson er med flere meter den bedste forsvarsspiller, AGF har. Han er bare ikke forsvarsspiller i egne øjne.

I søndagens kamp mod Viborg var Jens Jønsson endnu en gang placeret i forsvaret. Han blev dog rykket op på favorit-positionen i løbet af kampen, men det rykker ikke ved indtrykket af, Jønssons plads på holdet i foråret er i forsvaret.

Læs også: Wieghorst: I skal give spillerne kredit

Det unge AGF-talent var efter kampen godt tilfreds med resultatet.

– Jeg synes, det er et fair resultat. Uden at ramme et topniveau, har vi også ære af kampen. Vi spiller ikke dårligt, men vi rammer heller ikke dagen. Viborg er ikke et hold, man ikke har lyst til at komme bagud mod, for de står kompakt i kæderne og har noget fysik, som ingen andre har i 1. division. Det er svært at nedbryde. Og ét point er fint, når man kigger på de hold, vi har efter os, sagde Jens Jønsson til Århus Stiftstidende efter kampen.

Jens Jønsson rundede interviewet med Århus Stiftstidende af med overskud ved at henvende sig højt til alle journalisterne i spillertunnelen og minde om, det var fjerde gang i træk, han blev kampens spiller i Aarhus.