java

Der var aktion for alle pengene, da AGFs U19-hold lørdag vandt 2-0 over rivalerne fra 1. division, Lyngby. Sejren blev grundlagt i første halvleg, hvor AGF bragte sig i front med 2-0, og så var sejren aldrig i fare.

Det er på trods af, AGF fik to mand udvist mod slutningen af kampen.

– I den første time fyrede vi det ene angreb efter den anden af som et haglgevær. Vi spillede en rigtig godt og satte os totalt på spillet. De to udvisninger ændrede kampens forløb, men drengene kæmpede heroisk og leverede en stærk holdpræstation. Som træner er det en fornøjelse at se den energi og vilje, vi viser på banen, fortæller cheftræner Claus Therkildsen til AGF.dk.

AGF – Lyngby 2-0
1-0 30′ Oliver I. Pedersen
2-0 38′ Ramjavakar Yogathas
Rødt kort: Oliver I. Pedersen 75′, Malte Dahl Overgaard 89′