anders madsen

AGF har igen fået tildelt en A-licens, der er DBU’s fineste talentudviklingsstempel. Denne gælder for sæsonen 2015/2016.

Onsdag tildelte DBU A, B og T-licenser til 35 klubber. 12 klubber, herunder AGF, fik tildelt den fineste licens, A-licensen. For at opretholde en A-licens kræver det, at klubber lever op til de sportslige, økonomiske og organisatoriske krav, der stilles i licensmanualen. Med A-licensen følger deltagelse i U17 og U19 Ligaen, indplacering i den højeste U13-, U14- og U15-række. Desuden følger et økonomisk tilskud til en A+-træner. Talentchef Anders Madsen er tilfreds med, at AGF har opretholdt A-licensen:

– Vi er rigtig glade for, at vores spillere også i næste sæson vil blive matchet på det højest mulige nationale niveau, og at DBU med A-licensen anerkender det store arbejde, som rigtig mange dygtige trænere og ledere hver dag lægger så stor energi og så mange timer i, siger Anders Madsen til AGF.dk.

– Vi har en ambition om at stå endnu stærkere om et år. Vi vil være endnu bedre til at udvikle dygtige fodboldspillere. Det er blandt andet også grunden til, at vi har opgraderet vores U13- og U15-træner, så de nu er på fuldtid. Vi kigger generelt meget på, hvordan vi kan optimere vores ressourcer, for jo mere tid vores trænere har til at koncentrere sig om træningen og den enkelte spilleres udvikling, desto bedre produkt får vi i sidste ende, udtaler talentchefen.

Anders Madsen blev talentchef for AGF i februar 2015.