Jens+Andersson

Tidsrummet mellem en sæson slutter til en ny begynder er typisk travl på transferfronten. AGF’s aktivitet på transfermarkedet vil ikke umiddelbart komme til at afhænge af om holdet spiller i landets bedste række, Alka Superligaen, eller forbliver i 1. division i næste sæson.

Selvom AGF med 8 kampe tilbage af sæsonen har kurs mod oprykning til Alka Superligaen og derfor nogle flere penge i kassen, vil transferstrategien ikke afhænge af rækken, som holdet spiller i efter sommerferien. Klubben kigger på spillere fra samme hylde – dog kan spillernes interesse være anderledes, understreger sportschefen:

– Det er den samme hylde, jeg kommer til at prøve at hente spillere fra. I bund og grund handler det om at udvikle klubben og få et stærkere hold, ligegyldigt om det hedder Superliga eller 1. division i næste sæson. Men det kan da godt være, at det forholder sig anderledes fra spillernes synspunkt og deres interesse i at skifte til os, om vi spiller i den bedste række eller ej, siger AGF-sportschef Jens T. Andersson til JP.dk.

Han fortæller samtidig, at han lige nu er i gang med at sondere markedet for transferfrie spillere, som er billigere, eller skal forlænge aftalerne med nogle af de spillere i den nuværende trup, hvis kontrakt udløber til sommer.