Morten_Wieghorst_AGF--2

Morten Wieghorst var stolt af sit hold efter sejren over Vejle. Endnu engang lykkedes det at komme tilbage efter at have været bagud. Og selv om Lyngby ikke formåede at vinde for niende kamp i træk, viste AGF’erne, at de ikke føler sig sikre på noget som helst endnu.

Cheftræneren kunne efter kampen se tilbage på en indsats, der langt hen ad vejen var godkendt. Eneste plet, som han kaldte det, var den tidlige Vejle-scoring.

– Fra omkring det 25. minut i første halvleg har vi bolden rigtig meget, og flytter den meget rundt. Vi skaber de muligheder, der skal til, og vi scorer et godt mål. Vi har en stor chance til Jesper Lange i starten af anden halvleg efter et godt angreb, men den går desværre ikke ind. Jeg synes dog, at vi dominerer og får også scoret to gange, sagde han efter kampen til AGF.dk.

Læs også: AGF sætter kurs mod Superligaen med sikker sejr over Vejle

Han hæftede sig særligt ved den ærgerrighed, som spillerne viste. Ifølge Wieghorst er det her grundlaget, for den 12 kampe lange stime uden nederlag, skal findes. En stime, der i øvrigt startede med en 4-0-sejr i Aarhus over netop Vejle.

Nu handler det så om at holde snuden i sporet og ikke lade det blive en sovepude, at forspringet er på ni point.

– Vi snakkede inden kampen om, at der godt kunne snige sig en selvtilfredshed ind. Nu har vi været bagefter i en del måneder og jagtet. Pludselig finder vi os selv foran, og det er da set før, at et hold i sådan en situation har trådt lidt på bremsen og måske følt, at nu var den hjemme. Det var vigtigt for os i dag at vise, at vi stadig har ærgerrigheden og søger den næste sejr. Det vil være det samme i næste uge. Nu handler det om at holde det her gående og ikke lukke nogen indenfor, slog Wieghorst fast.

Næste hold på skafottet er Brønshøj, der ligger på sidstepladsen. Hvepsene kommer til Aarhus på søndag og kampen fløjtes op kl. 15.30.