Foto: Kaspar Ottosen
Foto: Kaspar Ottosen

AGF har gang i en flot stime med 12 kampe i streg, hvor de er ubesejrede. De ligger på andenpladsen med ni point ned til Lyngby, som lige nu er den nærmeste konkurrent. Lange er optimistisk, men også påpasselig.

Mange har allerede konstateret, at AGF bliver en af de to oprykkere. AGF har i løbet af foråret hentet Lyngby og udbygget afstanden, men det får stadigvæk ikke spillerne til at sige, at oprykningen er sikret. Jesper Lange mener, at det ser godt ud, men han holder stadigvæk begge ben på jorden.

– Det kan rimelig simpelt gå galt, hvis Lyngby og Vendsyssel får gang i en stime, men jeg ser ikke faresignaler i forhold til, at vi pludselig skulle holde op med at vinde. Så vi er da positive og optimistiske omkring det, og vi har en selvtillid og tro tingene, siger Lange til stiften.dk.

– Vi står endnu stærkere nu, og det ville da være mærkeligt, hvis ikke vi tænkte, at det ser godt ud, når nu har ni point ned. Humlen er jo bare stadig, at vi holder fokus på, at vi ikke er rykket op endnu, og at vi stadig skal holde fokus på vores næste kamp. Alle kampe er vigtige, udtaler angriberen.

Jesper Lange har spillet 17 kampe og scoret et mål for AGF i denne sæson.