Kim Aabech

Det startede så fint for AGF i søndagens kamp mod Brønshøj. Der var kun spillet 13 minutter, da Kim Aabech lavede sit 14. sæsonmål på efter en flot akrobatisk manøvre, han efter kampen selv sammenlignede med noget, Zlatan Ibrahimovic ville gøre.

Men så overlod AGF alt initiativ til gæsterne, der havde flere chancer for at udligne.

– Det var en kamp på vores præmisser i de første 15-20 minutter, og så overlod vi alt initiativet til Brønshøj. De fik 15-20 dødbolde, hvor de har muligheder for at score. Vi står ikke ordentligt og får ikke clearet boldene. Vi fik en lille skideballe i pausen, selv om vi var foran 1-0, og vi rejste os heldigvis hurtigt og scorede til 2-0 med det samme, og så spillede vi mere frit og kørte den hjem, sagde Kim Aabech.

– Han sagde, han ikke ville råbe. Han sagde det på en pæn måde i stedet for, men vi kunne godt høre på de ord, han sagde, at der skulle trappes lidt op inde på banen, og det synes jeg også, folk fik gjort, sagde AGF-profilen, der stadig jagter førstepladsen.

– Det handler først og fremmest om at rykke op, men det er da rart at have nogle mål. Der er kun to point op, og vi skal bare blive ved med at vinde, så rykker vi op. Vi har stadig nogle svære kampe, men hvis AGF ikke rykker op i år, så bliver det aldrig, sagde han efter kampen.

Næste opgave for AGF er i Roskilde på torsdag.