darnel-situ

Den franske forsvarer Darnel Situs første sæson i AGF har ikke budt på mange opture. Hver gang han er kommet tilbage fra skader, er han blevet ramt på ny. Over for Århus Stifstidende slår han dog fast, at han gerne vil spille i AGF igen i næste sæson, hvis han får muligheden for det.

Det er ikke blevet til noget kontinuerligt forløb på noget tidspunkt i sæsonen for AGF’s franske forsvarsspiller Darnel Situ. Forventningerne var ellers store i sommer, da han blev hentet til AGF fra Morten Wieghorsts tidligere klub Swansea på en fri transfer. Men skader har gjort, at de aarhusianske fodboldfans ikke rigtig har haft mulighed for at se, hvad Situs topniveau er. Franskmanden er dog glad for at være i klubben, hvor han også gerne vil blive.

– Ja, det vil jeg gerne. Jeg kunne godt tænke mig at blive en del af holdet i næste sæson. Det ville være en spændende udfordring, hvis vi rykker op. Jeg vil gerne prøve mig selv af i Superligaen. Men jeg ved ikke, hvor jeg står. Det vil vise sig, når vi på et tidspunkt skal til at tale kontrakt, siger han til Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen har han dog ikke hørt noget fra sportschef Jens Andersson endnu, men det skyldes, at klubben først vil tale kontraktforhandlinger, når det er afgjort hvilken række AGF vil være at finde i efter sommerferien.

Situ, der har fået sin fodboldopvækst i RC Lens, er glad for, at han trods alt har fået spilletid på topplan på trods af de uheldige omstændigheder.

– Det har været rigtig godt for mig at komme til AGF. Især fodboldmæssigt har det været godt, fordi jeg har haft så mange skader førhen, men her har jeg igen fået muligheden for at spille kampe og har kunnet trænet mig tilbage i form. Det har været hårdt for mig at komme tilbage, men oplevelsen har været meget positiv. Bare det, at jeg har spillet nogle få kampe har været et stort skridt frem for mig. For inden skiftet spillede jeg jo slet ikke. Og havde ikke gjort det i lang tid.

Darnel Situ udelukker, at han er i spil til torsdagens kamp mod FC Roskilde, men vil ikke afvise, at han kan være tilbage i truppen allerede i næste uge til kampen mod Fredericia. En kamp, hvor AGF matematisk set kan sikre sig oprykning!