Stephan Petersen

Stephan Petersen har spillet i AGF siden januar 2010, hvor han kom på en fri transfer fra FC Nordsjælland. Der har i de fem år været svingende præstationer fra Petersens side, men under Wieghorst er han begyndt at blomstre noget mere.

Petersen har et meget højt topniveau, men samtidigt også et lavt bundniveau. Det har fans været vidne til igennem de fem år, kantspilleren har spillet i AGF. Men på det seneste er Petersen begyndt at vise format. Han har scoret to mål i de seneste fire kampe, og han ligner en mand, der er fyldt med selvtillid. Kantspilleren selv mener, at det er spillestilen, der har hjulpet ham:

– Selve spillestilen er det grundlæggende, der har hjulpet mig. Træningen til daglig, den måde, vi arbejder med at have bolden. Vi bliver mere og mere trygge. Vi ved, hvad vi skal på banen, siger Petersen til Jyllands-Posten.

– Jeg har fået at vide, at jeg må gøre, hvad jeg vil, så længe der bare sker noget. På den måde er der er lettet noget fra mine skuldre. Der bliver ikke sagt, hvad jeg ikke må gøre. Der bliver sagt, hvad der er godt at gøre. Men ikke det modsatte. Sådan var det tidligere i AGF. Der var steder på banen, hvor jeg ikke skulle gå hen, udtaler den 29-årige kantspiller.

Stephan Petersen har spillet 28 kampe og scoret fire mål i denne sæson.