Steffen Rasmussen

Anfører Steffen Rasmussen var meget tilfreds med holdets insats i kampen mod Roskilde, der aldrig for alvor blev spændende – AGF var simpelthen for gode.

Målmand Steffen Rasmussen havde en af de stille dage på kontoret i aftenens kamp. Roskilde formåede ikke at komme tættere på en scoring end et skud i sidenettet, og det var Rasmussen meget tilfreds med.

– Det var en gennemkontrolleret kamp. Vi kontrollerede fra start til slut og får mål på nogle fine tidpunkter. Så det var fuld kontrol.

Læs også: AGF fortsætter marchen mod Superligaen

Men selv om det er blevet til 16 sejre i sæsonen, er det kun blevet til 11 clean sheets, hvilket ikke er prangende, når man sammenligner med de andre tophold. Derfor var det en god fornemmelse for AGF-keeperen, at han ikke skulle hente bolden ud af nettet for anden kamp i træk.

– Ja, det var jo dejligt. Der er jo det jeg altid stræber efter, og det er det, der er mit succesparameter, når jeg går på banen – at holde nullet, lød det fra den glade anfører, der helt klart tilskrev de disciplinerede AGF’ere æren for at kampen ikke blev mere spændende.

– Vi var godt forberedt og vi spillede dem godt. Vi lukker ned for de få ting de har, og de løber rigtig meget i dag, det kan man også se på dem. De har svært ved at følge med fra side til side, for vi flytter bolden hurtigt. Vi fandt heldigvis rummene til det i dag, og det kunne man godt se.

Læs også: Aabech: Den er sikker nu

I modsætning til holdkammeraten Kim Aabech vil han dog ikke kalde oprykningen for sikker, endnu.

– Nu må vi se. Situationen er meget, meget fin, og så må vi se om de øvrige resultater arter sig i weekenden, så vi kan rykke op allerede på torsdag. Der er der en hjemmekamp med mulighed for tre point foran hjemmepublikummet, så vi må håbe, at der kommer mange på lægterne.

Og de næste hjemmekampe foran mobiltribunen i NRGi Park har potentiale til at blive rigtig sjove, det er spillerne helt bevidste omkring.

– Det glæder vi os meget til. Det giver så god en stemning, og det er både en bedre oplevelse for os og for tilskuerne, der er ude og se kampen. Det giver noget til det hele, så lad os da bare få lidt kog i gryden.