Mate Vatsadze

Mate Vatsadze er AGF’s absolutte topscorer med 18 mål i 1. division i denne sæson. Og det til trods for, at han ikke altid har spillet på sin vante plads på toppen.

Vatsadze har langt hen ad vejen spillet på venstrekanten i denne sæson. Men selvom det ikke er hans vanlige position, har han klaret det godt og scoret en del mål. Georgieren vil helst spille på toppen, men han klager ikke over sin nye position:

– Jeg er jo født angriber, så jeg vil selvfølgelig helst spille helt fremme. Det er der, jeg føler mig bedst tilpas, men jeg har ikke noget problem med det. For mig handler det om at spille og gøre gavn for holdet, og træneren ved jo mere om fodbold end jeg gør. Han bestemmer. Jeg har lavet mange mål og er stadig topscorer, så det er svært at sige noget til det, siger angriberen til stiften.dk.

– Mit job har ikke ændret sig. Det er fortsat at komme i feltet, komme til chancer og score mål. Så når bolden er i højre side skal jeg være klar, så på den måde er det stort set det samme som før. Jeg er stadig boks-spiller, og det er det vigtigste. Så længe vi har bolden er det ok, udtaler den 26-årige georgier.

Mate Vatsadze har scoret syv mål i forårets ni kampe.