morten wieghorst 608x401

Morten Wieghorst var ganske godt tilfreds med holdets præstation i 0-2 sejren over Roskilde torsdag aften.

Morten Wieghorst var en glad mand efter sejren over Roskilde, men lidt overrasket over kampens forløb.

– Det var ikke helt så jævnbyrdigt, som jeg måske på forhånd havde forestillet mig, men det er udelukkende drengenes fortjeneste. De spiller meget disciplineret og leverer klart en af de bedste præstationer i sæsonen. Vi sidder på dem fra første minut, vi holder nullet og har nu ikke tabt i fjorten kampe i træk. Det er bare stærkt, sagde Wieghorst til Stiften.dk efter kampen.

Han havde svært ved at sætte finger på holdets indsats.

– Vi tager hele tiden nogle gode skridt frem. Vi bliver mere og mere afklarede, og jeg kan godt lide, at vi har bolden så meget som overhovedet muligt, og dikterer kampene. Det her var en potentielt meget svær udekamp på en forfærdelig bane, men vi forvalter det godt, og tillader dem ikke noget som helst. Det kunne ikke gøres meget bedre,« sagde AGFs cheftræner.

AGF spiller næste kamp på hjemmebane Krisi Himmelfartsdag, på torsdag.