Logo (diverse)

Oprykningen til Superligaen kommer tættere og tættere på. Det får i stigende fans og medier til at diskutere hvilke forstærkninger, der skal til for, at AGF kan blive mere end en nedrykningskandidat i fremtiden, men forstærkninger på banen kræver penge fra ledelsen.

Med sejren over Roskilde i torsdags er AGF som bekendt ubesejret i hele 14 kampe, hvilket giver en aldeles god grund til optimisme, når man ser på hvordan konkurrenterne Vendsyssel og Lyngby præsterer. Derfor er det i den grad relevant for tilhængerne at få svar på, om klubbens ledelse er parat til at åbne lidt for posen og spendere penge på nye spillere, eller om de mener, at det nuværende hold er godt nok.

– Vi skal have præsenteret nogle konkrete planer og nogle budgetter fra den sportslige ledelse, og så tager vi stilling til det. Men vi ved alle sammen, at der er spillere, som har kontraktudløb og at der selvfølgelig skal ske et eller andet i det næste transfervindue. Det er klart, at hvis man skal spille i Superligaen, skal man være rustet til det. Og det vil vi også være. Vi er parate til at smide nogle penge i det, sagde bestyrelsesformand Lars Fournais til Jyllands-Posten efter kampen mod Roskilde.

Læs også: Aabech: Den er sikker nu

– Vi gider ikke rykke ned igen. Nu skal det være – og det har jeg lagt vægt på fra starten: Hvis dette skulle koste et ekstra år i 1. division, havde vi taget det. Jeg synes virkelig, at vi har levet op til, det, vi har sagt, nemlig at vi vil bygge noget nyt op fra bunden, og det er vi godt på vej til. Der er selvfølgelig lang vej endnu, men jeg synes, at hele trænerstaben og alle spillerne skal have stor anerkendelse. Jeg synes, de har gjort det godt, det må jeg sige, fortsatte han over for avisen.

Dermed vil rygterne om nye spillere på Fredensvang begynde at svirre det næste stykke tid, og det bliver spændende at se hvor store beløb ledelsen er villig til at bruge på sportslige forstærkninger.

Oprykningen skal dog først sikres matematisk, og det kan den blive allerede i næste uge i hjemmekampen mod HB Køge. Men først venter Fredericia, der med Peter Sørensen i spidsen, kommer til Aarhus på torsdag.