JohanLædreBjørdal-AGF.dk

Der er hård konkurrence i midterforsvaret. Den eneste mand, der kan føle sig sikker på en startplads hver gang, er Jens Jønsson. Det har Bjørdal også sandet.

Der er mange i centerforsvaret, der står i kø for at få spilletid ved siden af Jønsson: Johan Lædre Bjørdal, Darnel Situ, Alexander Juel Andersen, Arthur Sorin og Nicolai Johannessen. I forårets ti kampe er pladserne blevet fordelt mellem Situ, Juel og Bjørdal. Sidstnævnte har dog fået lidt mere spilletid end de andre to i midterforsvaret, hvor han er startet inde i fem af de ti kampe. Men Bjørdal ved, at der altid vil være kamp om pladserne og en rivalisering:

– Sådan skal det være, det må vi alle affinde os med. Der skal være stor konkurrence om spilletid. Det vidste jeg, da jeg kom hertil, men jeg vil selvfølgelig gerne spille alle kampe. Jeg mener, at jeg bør spille, men sådan har de andre det også. Så det er op til træneren at vælge den bedst egnede, siger nordmanden til Jyllands-Posten.

Han vil dog gerne komme med et par rosende ord omkring holdkammeraten Jens Jønsson, der i foråret har spillet otte af de ti kampe i midterforsvaret, selvom det ikke er hans favoritposition:

– Jens har gjort det fantastisk godt. Han bliver bedre og bedre i den rolle. Jeg vidste godt, at han var stærk. Det er godt for holdet. Vi er mange, der kæmper om pladsen ved siden af ham, udtaler den 29-årige forsvarsspiller.

Bjørdal har spillet 29 kampe for AGF og scoret et mål.