mobiltribune

Det stod næsten skrevet i stjernerne på forhånd, at AGF skulle få problemer mod Fredericia med klubbens tidligere cheftræner, Peter Sørensen, ved roret. AGF var inden kampen ubesejrede i 14 kampe, men den stime sluttede torsdag aften.

AGF kom ellers bedst fra start og lagde et stort pres mod gæsterne fra Fredericia. Hjemmeholdet spillede sig også til et par gode chancer, men Fredericia stod lavt og kompakt, så det blev aldrig rigtigt farligt.

Det gjorde det dog pludseligt i den anden ende, da Fredericia efter 38 minutters spil omsatte et kontraløb til føring på 1-0. AGF fortsatte med at være dominerende i anden halvleg, hvor Fredericia sjældent havde bolden på AGFs banehalvdel, men AGF kunne ikke omsætte det store overtag i spillet til mål.

AGF spiller allerede tirsdag på NRGi Park igen, hvor Køge kommer på besøg.
FAKTA:
AGF – Fredericia 0-1 (0-1)
0-1 ‘38

Kortklubben: Cortes(gult), Nordstrand(gult), Helgi Danielsson(gult)
Tilskuere: 6565

AGF:

Steffen Rasmussen

David Cortes – Johan Lædre Bjørdal (’80 Skhirtladze) – Jens Jønsson – Daniel Christensen

Helgi Danielsson – Danny Olsen (’90 Jeppe Kjær)

Kim Aabech

Stephan Petersen – Morten Nordstrand – Mate Vatsadze