kim-aabech

AGF tabte torsdag til Fredericia, og dermed fik konkurrenter halet lidt ind på de hvide i opryknignskampen. Holdet har dog stadig et solidt forspring og en af holdet store profiler tager det helt roligt.

Efter 14 kampe uden nederlag blev stimen brudt med et 0-1 nederlag mod FC Fredericia og Peter Sørensen. Samtidig vandt de nærmeste konkurrenter, Lyngby og Vendsyssel, som nu har 9 point op til AGF med fire kampe tilbage. Kim Aabech er dog fortrøstningsfuld:

– Det var et lille bump på vejen mod Fredericia, men det skal vi rette op på mod HB Køge. Hvis vi taber den, så ser det lidt sværere ud, men vi ligger i en favorabel situation med ni point ned til forfølgerne. Vi kan selv afgøre det, og det ser fint ud. Vi får ikke gummiben, siger Aabech til JP.dk.

AGF spiller i aften 18:30 mod HB Køge på NRGi Park. Husk at læse vores optakt til kampen.