Danny-Olsen-660x280

 

Det blev aldrig helt godt mod HB Køge, men AGF fik alligevel hevet en uafgjort, og er dermed kun en sejr, fra at være sikker på oprykning med tre kampe tilbage.

I en første halvleg, hvor AGF ikke kom frem til meget, var det HB Køge der kunne går til pausen med en 0-1 på et mål af Bruninho. Kort før pausen var Køge lige ved at gøre det til 0-2 men Steffen Rasmussen diskede om med en flot redning, en i rækken af mange i løbet af kampen

Da anden halvleg var seks minutter gammel, tog Danny Olsen en chance, og sparkede til bolden et godt stykke udefra. Det skulle vise sig at være en klog beslutning, for bolden gik i mål. 1-1. Og så kunne Danny Olsen juble ud mod tilskuerne på mobiltribunen, som leverede god støtte til holdet.  I minutterne efter udligningen blev AGF’erne passive og HB Køge var tæt på flere gange, men Steffen Rasmussen og stolpen var i vejen.

De hviee kæmpede sig tilbage og dominerede i perioder.  Blandt andet havde Kim Aabech en rigtig god chance for at score på hovedstød. Undervejs i halvlegen udgik Stephan Petersen med en skade, som kan vise sig at være alvorlig, men kantspilleren var dog ved godt mod. Med får minutter tilbage af den ordinære spilletid tog Oskar Buur et godt løb med bolden mod mål, men han manglede lige det sidste før det var blevet rigtig farligt. Mere skete der ikke og kampen ender således 1-1.

Kampfakta

1-1(0-1)

23’ 0-1 Bruninho

51’ 1-1 Danny Olsen

Opstilling: Steffen Rasmussen, Alexander Juel Andersen(Jeppe Kjær), Johan Bjørdal, Jens Jønsson, Daniel Christensen –  Helgi Danielsson – Danny Olsen(Kasper Povlsen) Kim Aabceh – Stephan Petersen(Oskar Buur), Jesper Lange, Mate Vatsadze.