Kasper Povlsen

Sæsonen lakker mod enden og flere spillere har kontraktudløb. En af dem er Kasper Povlsen, og meget tyder på, at midtbanespilleren er fortid i klubben næste sæson.

25-årige Kasper Povlsen, har været i AGF siden 2003. I 2008 fik han debut for OB, siden er det blevet til 186 kampe. Hans kontrakt udløber efter denne sæson, men indtil videre har Povlsen og hans agent John Sivebæk ikke haft dialog med AGF, så den central midtbanespiller kan snart være fortid i klubben.

– Ja, det er der meget, der tyder på. Jeg har ikke hørt andet. Jeg har ikke været i dialog med dem, og som jeg ser det lige nu, er det ikke en mulighed. Han har jo ikke spillet de sidste fire-fem kampe. Det er vel også et tegn på, at det ikke er dét, siger Sivebæk til bold.dk.

Agenten fortæller ligeledes, at der har været kontakt fra flere danske klubber.

David Cortes, Darnel Situ, Arthur Sorin, David Devdariani og Marcus Solberg har også kontraktudløb efter denne sæson. AGF har meldt ud, at man ikke vil forlænge kontrakter, før oprykningen er i hus.