Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF spillede i går 1-1 mod HB Køge på hjemmebane. Wieghorst mener, at holdet kan stille sig tilfreds med det ene point.

AGF har fået et point i de seneste to kampe. Det fik en journalist til at spørge, om holdet har fået gummiben, men det mener Wieghorst ikke:

– Det er vildt med jer journalister. Først er det hele overstået, og vi er i land. Og så får vi et point i to kampe, så er det gummiben. Nej, jeg tror det ikke, men det kan det ende med, hvis vi ikke sørger for som klub og trup at få styr på prioriteterne. Forstået på den måde, at vi skal gøre vores arbejde og sørge for at få det antal point, der skal til. Hvis ikke vi gør det, så kan spillerne og tilhængere begynde at tvivle. Så kan vi få gummiben. Men sådan er det ikke nu, siger Wieghorst til Jyllands-Posten.

AGF fik hevet et point ind på kontoen, hvilket Wieghorst er okay tilfreds med, når man kigger på alle 90 minutter:

– Vi skal være okay tilfreds med det ene point. Og det skal vi, fordi kampen er åben. Vi har godt nok flest chancer i anden halvleg. Vi kan godt lukke den, men de har også nogle muligheder, og det har de også, efter at vi er kommet på 1-1. Så set over de 90 minutter skal vi tage det ene point med tilfredshed, udtaler cheftræneren til AGF.dk og fortsætter:

– Jeg er klart mere tilfreds med anden halvleg. Jeg synes, at vi tider flytter bolden godt i første halvleg og laver også nogle muligheder, men spillet uden bold er for ringe. Vi spiller jo totalt uden intensitet i vores pres, og ved deres mål får HB Køge-spilleren nærmest uhindret lov til at gå igennem os. Det var selvfølgelig skuffende, men det synes jeg, at vi fik rettet til anden halvleg, hvor vi også spillede langt bedre – specielt uden bold, og det gjorde så også, at vi kom frem til vores spil med bolden, siger han.

AGF møder i næste runde Skive IK på udebane. Kampen spilles på lørdag d. 23/5 med kick-off klokken 16:00.