Aarhus_Stadion

Debatten om et nyt fodboldstadion til Aarhus har på det seneste, ikke mindst på grund af AGF-direktør Jacob Nielsen, været mere hed en længe. Nu bliver der så fra kommunal side smidt mere brænde på bålet.

Kulturrådmand Rabih Azad-Ahmid vil nu have sat skub i planerne om et nyt fodboldstadion til Aarhus:

– Samtidig er der fra flere sider ønske om et nyt fodboldstadion. Jeg synes, at vi skal samarbejde om at finde den helt rigtige løsning for Aarhus. Vi skal være fælles om at trække byen i en retning af en positiv udvikling på eventområdet, og derfor bør disse to store anlægsprojekter afklares og undersøges samtidigt, siger Rabih Azad-Ahmid til stiften.dk.

– Aarhus er en by i vækst. Men når det gælder idrætsfaciliteter, sakker byen stadig mere bagud.

Udover et nyt fodboldstadion ser kulturrådmanden fra Det radikale venstre også gerne, at man anlægger en stor indendørs facilitet – som man ser i både Herning og Horsens.